over nina

PUUR NINA is geboren uit liefde en passie voor het kappersvak, wellness en een groenere wereld.
Al jaren ligt mijn focus en interesse bij mensen mooi maken, aandacht geven en ontspanning bieden. Daarnaast spelen ook duurzaamheid en milieu een belangrijke rol in mijn leven. Ik wilde graag kapper worden, maar dan wel een groene!

Tijdens mijn verblijf in Singapore heb ik een internationale kappersopleiding voltooid waarna ik met veel enthousiasme aan de slag ben gegaan bij een gerenommeerde kapsalon in Breda. Nu is het tijd voor mijn eigen salon!

Het atelier bij onze landelijk gelegen woonboerderij heb ik omgetoverd tot een prachtige, duurzame kapsalon. In plaats van in een drukke straat in het centrum van de stad ga je hier ontspannen naar de kapper in een natuurlijke, groene en rustige omgeving.

Duurzame kapsalon, natuurlijke producten
In mijn salon gebruik ik haarproducten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, biologisch afbreekbaar, dierproefvrij, vegan en duurzaam verpakt. Tevens zijn de producten waarmee ik werk uitstekend geschikt voor mensen met een allergie en/of hoofhuidirritatie.

Mijn werkwijze
Tijdens de afspraak neem ik ruim de tijd om samen met jou te kijken naar wie jij bent en wat je wensen zijn. Bij elke behandeling hoort ook een lekker drankje en een ontspannende wasmassage. Alles zodat je tevreden en opgeladen weer naar huis gaat met een mooie nieuwe coupe of kleur.

Maak een afspraak en laat je verrassen!

Volg Puur Nina

openingstijden
Ma gesloten
Di 09.00 - 17.00 uur
Wo gesloten
Do 09.00 - 17.00 uur
Vr 11.00   - 20.00 uur
Za 10.00 - 14.00 uur

Contact

Rithsestraat 306
4838 GD  Breda

06 394 029 30
hair@puurnina.com